Wij leveren topkwaliteit bekabeling

Elektro Impuls heeft ruime kennis en ervaring in het assembleren van elektrotechnische machines en installaties. Zowel adviserend als uitvoerend.

Wat we doen

Onze specialisatie is de productie van de elektrotechnische aansturing van landbouwmachines. Wij richten ons op meerdere markten, zoals de transportsector, industrie en dienstverlening. Wij leveren zowel elektronische componenten voor nieuwe (productie)machines als voor de revisie en ombouw van bestaande machines. Denk daarbij aan de handmatige productie van kabelbomen, motorbekabeling en van de bekabeling van schakel- en besturingskasten.

Optimaal eindproduct

Wij ontwikkelen en produceren handmatig de specifieke bekabeling zoals u dit wenst. Veelal produceren we een serie dezelfde kabelbomen, voor bijvoorbeeld de oplevering van een serie nieuwe landbouwmachines. Denk aan de bekabeling van dashboards, motoren en aanvullende apparatuur op de machine. We werken conform de specificaties van de klant. Ons handelsmerk is dat we ons goed verdiepen in uw product, zodat we een optimaal eindproduct kunnen opleveren. We leveren alleen topkwaliteit. Daarnaast zijn we sterk in het nakomen van onze afspraken. We zorgen dat we op tijd leveren, zoals afgesproken.

Advisering

Tevens adviseren wij bij elektrotechnische probleemstellingen die door opdrachtgevers worden voorgelegd. Veelal werken wij op basis van het ontwerp dat zij aanleveren. Aan de hand van uw eisen en specificaties denken wij actief mee welke materialen en oplossingen het beste passen bij uw vraag.