Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Wat wij belangrijk vinden, is een goede samenwerking. Het wederzijdse respect en vertrouwen is groot. Geheimhoudingsplicht? Dat vinden wij niet meer dan gewoon. En zoals al eerder geschreven: we doen wat we beloven. Maar wat zijn onze woorden waard, als onze opdrachtgevers dat niet bevestigen? Lees daarom zelf de referenties van onze grootste opdrachtgevers. Wie weet overtuigt dat om ook met ons de samenwerking aan te gaan. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie staat voor u klaar!
vervaet

VERVAET BIERVLIET

Betrouwbare productie, scheelt onderhoudskosten

De landbouwmachines van Frans Vervaet B.V. staan algemeen gekend in de sector als topkwaliteit. Topkwaliteit is dan ook wat Vervaet verwacht van zijn leveranciers. Elektro Impuls verzorgt een groot deel van de bekabeling van deze enorme machines. Directeur Edwin Vervaet vertelt over de samenwerking.

Vervaet produceert bietenrooiers en Hydro Trikes. Van beide landbouwmachines zijn meerdere types verkrijgbaar. Deze worden geëxporteerd door heel Europa tot zelfs in Amerika. Edwin: “In de landbouw moeten machines tegen een stootje kunnen. Bijvoorbeeld de Hydro Trikes: hiermee wordt bemesting in de akker geïnjecteerd. De ammoniak in mest is zeer agressief, onze apparatuur dient hiertegen bestand te zijn. Een vloeistofdichte bekabeling, moet dus ook daadwerkelijk afgedicht zijn. Wij besteden ontzettend veel tijd aan de doorontwikkeling van ons productieproces. Jarenlange ervaring leert ons, dat het vaak zit in kleine details. Onder andere de perfecte afwerking van alle elektronische componenten is ontzettend belangrijk.”

Secure uitvoering

“We werken al lang met Elektro Impuls. Eigenaar Daniël werkte eerst als ZZP-er bij ons op locatie. Nu produceert hij op zijn bedrijfslocatie grotere series bekabeling. Veelal voor onze nieuwe machines, soms voor de revisieafdeling. Onder andere bedrading van onze dashboards en de motorbekabeling besteden we standaard uit aan Elektro Impuls. Zij zijn heel secuur in de assemblage van de bekabeling, waardoor de kwaliteit hoog ligt. Die hoge kwaliteit vergroot de levensduur en de betrouwbaarheid van onze machines.”

Minder onderhoud

“Wij vinden dat een verkochte machine niet langer dan 24 uur in storing mag staan. Het liefst voorkomen we dat. Bedenk eens wat het ons kost, als we door een elektronische storing, één van onze technici naar een klant in Amerika moeten sturen? Liever niet! Daarom ligt onze focus op het perfectioneren van ons productieproces. Je kunt het niet in cijfers uitdrukken hoeveel een goed geproduceerde kabelboom ons scheelt in onderhoudskosten. We hebben slechts zes servicebussen rijden voor de ruim 1.000 machines in Europa. Dat zegt ook iets.”

Deadlines halen

“Het eindproduct van Elektro Impuls voldoet aan onze hoge eisen. Bovendien is eigenaar Daniël oplossingsgericht. Hij denkt mee hoe het beter of sneller kan. Elektro Impuls is ook een betrouwbare leverancier. De afgesproken opleverdatum wordt altijd gehaald. Hoe hij het voor elkaar krijgt, dát weet ik soms niet. Maar het is prettig dat hij altijd kan opschalen met extra mensen als we onverwachts een grote order hebben. Ik ben dan ook op alle fronten erg tevreden.”

Meer informatie

logofimr5

RISSEEUW TECHNIEK

Er is altijd een goede afstemming

Risseeuw Techniek uit Schoondijke schakelt voor nieuwe bekabeling aan landbouwmachines regelmatig Elektro Impuls in. Pieter Risseeuw, eigenaar van het bedrijf, is heel tevreden over de samenwerking.

Prettige samenwerking

Pieter: “Elektro Impuls assembleert de kabelbomen die passend zijn voor de modules. Ik lever de tekeningen en de benodigde materialen. Het is prettig om met Daniël zaken te doen, omdat hij kennis heeft van zaken. Hij denkt mee met de opdracht en adviseert waar nodig, om een goede kwaliteit te waarborgen. Daarnaast is de flexibiliteit van het bedrijf groot. Ook bij spoedopdrachten wordt er snel en kwalitatief goed geleverd. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind, is dat we dicht bij elkaar in de buurt gevestigd zijn. Je kunt gemakkelijker overleggen over een opdracht. Bekabeling is namelijk iets wat heel nauwkeurig opgeleverd dient te worden. Die afstemming is altijd goed.

Meer informatie