We werken alleen met elektro experts

We hebben geen medewerkers in dienst, maar we werken alleen met zelfstandige elektrotechnici. Experts in hun vakgebied.

avek — kopia — kopia — kopia

Expertise

Het voordeel van het werken met zelfstandige ondernemers, is dat de kwaliteit en het enthousiasme waarmee gewerkt wordt heel hoog ligt. Zodoende kunnen we waarmaken wat we beloven. Een vaste kern zelfstandige technici werkt op dagelijkse basis voor Elektro Impuls. Dankzij een sterk netwerk, kunnen we op korte termijn extra mensen inschakelen. Indien er met hoge spoed een serie kabelbomen gemaakt moet worden: dan dragen wij daar zorg voor. Natuurlijk binnen hetgeen mogelijk is.

avek — kopia — kopia — kopia

Over de eigenaren

Elektro Impuls is in 2013 gestart als eenmanszaak van Daniël Zubala. Sinds 2017 is Elektro Impuls een VOF, omdat ook zijn vrouw Krystyna actief meewerkt in het bedrijf. Samen vormen zij een sterk team. Daniël richt zich het meest op het klantcontact en Krystyna op de aansturing van de productiemedewerkers en de administratie.De Zubala’s zijn, zoals hun achternaam verraadt, afkomstig uit Polen. Zij wonen sinds 2006 Nederland en zijn al goed ingeburgerd in de Zeeuws-Vlaamse regio. Wanneer je met hen spreekt hoor je een mooie mix van Nederlands & Zeeuws met een Pools accent. Voor klanten vormt dit gelukkig geen barrière in de samenwerking.

Lees meer hierover bij referenties

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures. Wij werken voornamelijk met ZZP-ers in een flexibele schil. Ben jij een expert in ons vakgebied en zou je op zelfstandige basis ons team willen versterken tijdens piekmomenten? Neem dan contact met ons op. We gaan graag hierover met jou in gesprek. Stuur een e-mail naar daniel@elektro-impuls.nl of bel Daniel : +31 6 49 29 58 17.