Onze visie: betrouwbaar in onze afspraken

Onze bedrijfsfilosofie is misschien simpel, maar het werkt: afspraak is afspraak. We doen wat wij hebben beloofd. We zijn betrouwbaar. We leveren topkwaliteit en bovendien óp tijd.Vier redenen om met ons te werken:

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wat we doen, dat doen we goed. Want kwaliteit loont. De betrouwbaarheid van uw machines neemt sterk toe als ons werk van goede kwaliteit is. Daarom wordt de geavanceerde bekabeling handmatig geproduceerd door experts in het vakgebied. Bovendien denken we mee waar het eventueel nóg beter kan. Hoe uw machines beter kunnen presteren. En we zoeken altijd naar verbeteringen in ons productieproces: qua materialen en productietijd bijvoorbeeld. Samen komen we zo tot een optimaal resultaat.

Conform uw wensen

We verdiepen ons goed in uw machine voor we aan de slag gaan. In de regel levert de klant de technische specificaties aan door middel van een elektrotechnisch schema. De productie en afwerking van de bekabeling wordt in overleg met u besproken. We werken met de nieuwste technieken. Mogelijk kunnen we uw bekabeling produceren met minder of smallere kabels. Het voorwerk wordt op onze productielocatie in Nieuwvliet uitgevoerd. Indien gewenst monteren we bij u op locatie alles op de machines.

Denken in details

Ons werk vraagt om aandacht voor details. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. Welke afwerking is nodig voor uw machine? De juiste kabelkleuren, een secure codering van de bedrading, de juiste bestickering van de besturing- en schakelkasten. Soms is het noodzakelijk dat de bekabeling extra beschermd wordt. Bijvoorbeeld door middel van een ribbelbuis of een waterdichte afwerking. Elk detail is van belang en dat weten we. Door te werken met kwalitatief goede materialen kunnen we jarenlange garantie bieden op onze eindproducten.

Kwaliteitscontrole

Er is een voortdurende kwaliteitscontrole zowel op de materialen als op het eindproduct. Ieder product wordt eerst getest voordat het naar de klant gaan. De kwaliteit is daarbij heel hoog. Een 100% betrouwbaarheidsscore halen we helaas nét niet. Maar dat is en blijft altijd ons streven. Indien er onverhoopt toch een productiefout is ontstaan, wordt deze direct hersteld. Want dat is onze visie: we leveren alleen topkwaliteit.